Flislegging

Fikk flislagt over kjøkkenbenken og 11 Kvm. Veranda. De har gjort en kjempejobb og jeg er veldig fornøyd. Presise og til å stole på, har bedt om tilbud på en ny jobb. Kan anbefale de på det varmeste.

Birgit Lundberg, Oslo 14. mai 2015


Sparkle murvegg

Møter opp til avtalt tid,arbeider kjapt,og jobben ble gjort.

Tine Jespersen, Oslo 29. juli 2014


Borre i betongvegg å fliser

Flott arbeid av to hyggelige karer! Var flere ting som skulle gjøres men de tok hver oppgave på strak arm. Super service! ! Anbefales.

Marie Elise Traasdahl Hansen, Oslo 6. juli 2014


Bytte silikon på bad ca 4.5m2

Paul gjorde jobben raskt. Og var kjempe flink. Resultatet var over over forventning. Kan tryggt anbefalle billig oppussing til andre. Og blir helt sikkert og bruke han igjen.

Johanna Rammin, Oslo 26. juni 2014


Montering av kjøkkenvifte -

Paul Dasclau - Billig oppussing- installerte kjøkkenventilatorn som forventet.

Sven Parnemo, Oslo 1. juli 2013


Fliser over kjøkkenbenk, ca 4 kv.m.

Jeg er veldig fornøyd med jobben Paul og Co. gjorde. De var hyggelige karer, gjorde jobben raskt og billig. Resultatet ble profesjonelt utført og ble veldig pent. De ryddet og vasket opp etter seg.

Karen Marie Traavik, Oslo 14. jan. 2013


Flislegging

Ingenting å utsette på jobben Paul gjorde. Han var effektiv. Hele kjøkkenet samt fuging ble unnagjort på en dag. Prisen for utført arbeid var god. Jobben var meget pent utført, spesielt rundt stikkontakter og overgangen mot benkeplaten. Vi gir Paul de varmeste anbefalinger.

Vegard Slettedal, Oslo 2. jan. 2013


Montering av indre entredør

Jeg er meget fornøyd med jobben Paul & Co gjorde. De ga det billigste anbudet, rev ut den gamle døra, satte inn den nye, fuget og listet og resultatet ble helt topp. Serviceminded og hyggelig. Kan absolutt anbefales.

Sven Erik Liland, Oslo 1. des. 2012


Riving av carport og bortkjøring av steinmasse

Paul og broren fortsatte arbeidet for meg.De støpte grunnmur til veksthuset og reparerte muren før oppsetting av nytt gjerde.De monterte veksthuset-en stor jobb- og ryddet fint etter seg.De kjørte også lass meg materialer etc til fyllinga.De er absolutt til å stole på, holder avtaler og gir beskjed.Dessuten positive og greie folk. Så firmaet kan absolutt anbefales.

Randi Koch, Oslo 6. aug. 2012


Tapetsering

Gjorde en fantastisk tapetseringsjobb til avtalt tid og pris. Anbefales!

Blomdal, Oslo 1. aug. 2012


Små utbedring av ødelagt fuge mellom flisene på badet og reparasjon av hull i gipsveggen

Jobb gjennomført ihht forventninger.

Nikola Olsen, Oslo 26. juli 2012


Heve tak i 75 kvadrat meter, i Leilighet. (oslo)

Paul og broren Andre gjorde en fantastisk god jobb. De har sparklet og malt stygge tak, og nå er de perfekt. Han la også parkett og satt opp ikea-kjøkken. Han hjalp oss også gledelig med annet småtteri om vi trengte hjelp. Han har øye for detaljer og det estetiske. Han er ærlig, punktlig, faglig dyktig (jeg tror ærlig talt han kan det meste), positiv og morsom. Ikke noe å si på prisen heller. Kan absolutt anbefales til en hver!

Susanne Allard Lerøy, Oslo 16. juli 2012


Maling av gjerde.

Oppdraget gjaldt maling av gjerde. Paul møtte opp som avtalt, og utførte arbeidet raskt og effektivt (utemaling i Norge med mye skiftende vær er krevende). Et minus var at han ikke tok med seg søppelsekkene med dekkeplasten og skylte ut av bøttene han benyttet . Ellers ok. Kan anbefales

Birgitte Victoria Svendsen, Oslo 3. juni 2012


Riving/fjerning av tapet og gulvbelegg, samt maling av vegger og legging av fliser

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som Paul og broren hans har utført. Paul legger vekt på at alt skal bli pent, og utfører arbeidet med et smil og en positiv kommentar. Hos oss tok Paul over på kort varsel etter en annen entreprenør som trakk seg. Han fullførte jobben til avtalt tid, og til en akseptabel pris.

Lars Otto Grindheim, Oslo 2. juni 2012


Renovering stue

Paul gjennomførte oppussingen av vår stue ( nye gipsplater på vegger, ny større orginal dobbel dør inn til stue og maling av tak og lister) meget tilfredsstillende. Paul er lett å snakke med og tar imot innspill uten problem. Han en meget opptatt av at kunden får det som de ønsker. Dette gjør at det blir umulig å ikke bli fornøyd. Anbefaler han gjerne!

Kim Aleksander Kviteberg, Oslo 21. mai 2012


Maling

Er kjempefornøyd-De kom til avtalt tid gjorde jobben og mere til til avtalt pris.Kjørte og hentet div. ting som jeg manglet da jeg ikke har bil.Hyggelige folk ,og ham vil jeg annbefale da jeg skal bruke han igjen

Wenche Hansen, Oslo 14. mai 2012


Riving av carport og bortkjøring av steinmasse

Kom på tidspunkt som avtalt, utførte rivivng og graving kjapt og effektivt, blide ,seviceminded folk.

Randi Koch, Oslo 13. mai 2012


Montering av benkeplater m/utskjæringer og montering av 8 overskap kjøkken

Brukte Paul til montering av IKEA kjøkken med overskap, underskap og benkeplater. Han integrerte også platetopp, vask, komfyr og ventilator. Paul møtte til tiden med en partner og gjennomførte til avtalt pris. De jobbet selvstendig og godt gjennom hele prosjektet, og Paul var flink til å ta opp ulike problemstillinger som dukket opp. Var meget fornøyd med resultatet. Paul var hyggelig å lett å kommunisere med, kan absolutt anbefale han.

Bjørn Tore Heyerdahl, Oslo 9. mai 2012


Flislegging kjøkken, ca 4 m2

Paul har lagt fliser over kjøkkenbenken hos oss. Han utførte jobben raskt, effektivt og nøyaktig. I jobben og samhandlingen med oss var han presis, hyggelig, pålitelig og dyktig.

Elizabeth Landsgård, Oslo 30. april 2012


Bytting av låssylinder i ytterdør.

Møtte presis etter avtale og gjorde jobben til avtalt pris.

Lars Ivar Leivestad, Oslo 21. april 2012


Støping av 10 kvm kjellergulv

Gutta kom til avtalt tid og gjore en god jobb med støp av gulv. Har ingen problemer med å anbefale "Billig oppussing" videre.

Rune Mæhre, Oslo 19. april 2012


Flislegging på veranda

De gjorde en bra jobb.

Isak Ola Mørkved Kværnø, Oslo 17. april 2012


Montering av seng

Firmaet Billig Oppussing ved Paul Dasclau gjorde en fagmessig sett god jobb ved montering av min 1800-talls herskapsseng. Han møtte presis og utførte oppdraget raskt og til en rimelig pris.

Elisabeth Mork, Oslo 11. april 2012


Deling av to rom med lettvegger, maling av nye vegger og 4 nye innvendige dører

Profesjonell og god jobb. Utmerket service! Anbefaler gjerne videre.

Jarle Nilsen, Oslo 3. jan. 2012


Bytte fliser i gang

Rask tilbakemelding, god pris og godt arbeide. Hyggelige folk, og fullførte til avtalt tid og pris. Kan absolutt anbefale til andre.

Kristin, Oslo 13. okt. 2011


Ombygging av stue til to soverom

Paul Dasclau gjennomførte en større rehabilitering av overflater og inndeling av rom i mindre soverom. Arbeidet ble svært godt gjennomført, og kostnadsrammer for prosjektet ble fulgt opp svært godt. Kommunikasjonen fungerte bra, og jeg kan absolutt anbefale Paul Dasclau til andre oppussingsprosjekter.

Lars, Oslo 26. sep. 2011


Tapetsering

Jeg er fornøyd både med vedkommendes punktlighet, seriøsitet samt kvaliteten på utført tapetseringsoppdrag. I tillegg har bedriften svært konkurransedyktige priser. Jeg har ingen problemer med å anbefale Billig Oppussing til andre.

Anette Vulinovic Paulsen, Oslo 1. aug. 2011